Инфо

София, бул.Черни връх 100, МОЛ Парадайс Център, ет.1, до магазина на М-те

Weрlay -домът на тениса на маса и забавленията !

Weрlay е единствения по рода си спортно-развлекателен клуб в София, перфектно позициониран в най-красивия търговски център на София, с многофункционално помещение, пригодимо за разделяне и поръчкови възможности за всички корпоративни и частни изисквания.

В просторната 650 кв.м. зала, оборудвана с тенис маси, може да се забавлявате със своите приятели или просто да изпиете питие на бара. За търсещите хоби и спорт предлагаме професионални треньори за индивидуални и групови обучения по тенис на маса

В петък и събота вечер клубът се превръща в нощен танцувален бал. При нас ще станете свидетели на прекрасни вечери с интересни изпълнители, ансамбли, хоротеки с темпераментни танцьори, бачата, салса и кизомба вечери.

Следете месечната ни програма на Фейсбук страницата -https://www.facebook.com/weplayclubsofia/?fref=ts!

Специалното ни оборудване: сцена и сценично осветление, безжично оборудване за /презентации, конференции, семинари/ с мултимедия и екран, DJ връзка, караоке система, WIFI мрежа, климатизация, вентилация, собствен санитарен възел – прави клуба перфектно място за тимбилдинги, частни и корпоративни партита рождени дни, конференции, семинари, турнири, специални събития, концерти, спектакли и други.

Всичко, описано по-горе, утвърди „Weplay”, като едно от емблематичните места в София и със сигурност едно от най-забавните. Мястото за вашите неповторими събития, вдъхновени от спорта и музиката!

Очакваме Ви!